Tips voor het kopen van Bitcoin

Tips voor het kopen van Bitcoin

Als je erover hebt nagedacht om Bitcoin te kopen, vraag je je waarschijnlijk af hoe je dit moet doen. Gelukkig is het makkelijker dan je zou denken. U kunt Bitcoin kopen via een cryptocurrency-uitwisseling, een brokerage of een ander type account dat Bitcoin accepteert. Bitcoin is een investeringsoptie die fungeert als een hedge tegen inflatie, een geweldige diversificatie en relatief veilig is. In tegenstelling tot contant geld of pinpassen, worden alle transacties geregistreerd in een grootboek.

Voordat u begint met het kopen van Bitcoin, moet u rekening houden met de geschiedenis ervan bekijk hier. Het heeft een indrukwekkend rendement behaald sinds 2009, toen het beschikbaar was voor minder dan $ 1 per token. Tegenwoordig is de prijs meer dan zesduizend dollar. Tegen het jaar 2021 zal Bitcoin naar verwachting een recordhoogte van $ 69.000 bereiken. De belangrijkste vraag is dus: "Wanneer is het juiste moment om Bitcoin te kopen?"

In de VS kunt u een makelaardij gebruiken zoals Kraken, die in 2013 is opgericht. Het is het meest gevestigde en bekende uitwisselingsplatform in de branche. U kunt binnen enkele minuten een rekening openen en geld storten met ACH, binnenlandse bankoverschrijving of bankpas/creditcard. De minimale storting die vereist is om de uitwisseling te gebruiken, hangt af van uw financi├źle instelling. En zodra u uw aankoop heeft gedaan, kunt u het geld opnemen via uw priv├ęportemonnee – zonder extra kosten!

Als je eenmaal hebt besloten welke uitwisseling je wilt gebruiken, kun je doorgaan met het kopen van bitcoin. De meeste uitwisselingen vereisen dat u een bankrekening of een creditcard heeft. Een bankrekening is de beste optie voor grote aankopen, aangezien debetkaarten duurder zijn en hogere kosten hebben. Met bankrekeningen kunt u sneller bitcoin kopen, en overboekingen naar een bankrekening hebben over het algemeen zeer lage kosten. Veel beurzen zien af van deze kosten als u een creditcard gebruikt voor uw aankoop.

Klik door naar de website: Bitcoinmeester.nl

Related Posts